قیمت نان آزادپز در چهارمحال و بختیاری به یکباره 100 درصد افزایش داشته و بنابر گفته مسئولان امر این افزایش به دلیل حذف یارانه آرد این نانوایان رخ داده است.
مدیرعامل اداره آب و فاضلاب شهر کیان از پایان آبرسانی سیار در این شهر خبر داد و گفت: با وارد مدار نمودن هشتمین چاه حفر شده در شهر کیان تغذیه مخازن ذخیره آب آشامیدنی بوسیله تانکر سیار به پایان رسید.
معاون اجتماعی بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: چهارمحال و بختیاری علیرغم ظرفیتهایی که دارد اما محروم مانده و قطعا یکی از نواحی هدف این ستاد است همانطور که در گذشته نیز بوده.
اکبر ایازی مدیر روابط عمومی شهرداری شهرکرد گفت: در فضای مجازی باید نیاز جوانان و نوجوانان ما باید مد نظر قرار گرفته شود که متناسب با خواسته های آن ها تولید محتوا ایجاد کرد.